Mutu, indisponibil două săptămâni

Atacantul român al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, va fi indisponibil două săptămâni, după ce a suferit o accidentare la aductori, informează site-ul oficial al grupării toscane.

6 afișări
Imaginea articolului Mutu, indisponibil două săptămâni

Mutu, indisponibil două săptămâni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Testele efectuate în această dimineaţă au arătat că Adrian Mutu a suferit o leziune musculară de gradul întâi la aductori. Deja a fost începută fizioterapia pentru a-i permite lui Mutu să revină în activitate în două săptămâni", scrie sursa citată.

Mutu nu va evolua în meciul cu Atalanta, de duminică, din etapa a XI-a a campionatului Italiei şi mai mult ca sigur şi partida cu Cagliari, din 16 noiembrie. De asemenea, Mutu ar urma să fie indisponibil şi pentru meciul amical al naţionalei României cu Georgia, programat la 19 noiembrie, şi pentru care a fost convocat. În schimb, oficialii Fiorentinei speră ca românul să fie refăcut până la meciul cu Olympique Lyon, din 25 noiembrie, din Liga Campionilor.

Mutu s-a accidentat la aductori în timpul meciului cu formaţia Bayern Munchen, scor 1-1, din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor. Mutu abia se refăcuse după problemele avute la rotula genunchiului stâng şi la cotul stâng.

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol în partida pe care AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Bayern Munchen, într-un meci din etapa a IV-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici