Mutu: Inter Milano merită să fie pe primul loc în clasament

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, după meciul pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei Internazionale Milano, că elevii antrenaţi de Roberto Mancini merită să fie pe primul loc în clasamentul campionatului Italiei, informează site-ul violanews.com.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu: Inter Milano merită să fie pe primul loc în clasament

Mutu: Inter Milano merită să fie pe primul loc în clasament (Imagine: Mediafax Foto)

"Am făcut o primă repriză bună, dar nu am reuşit să înscriem. Inter merită să fie pe primul loc în clasament. Noi va trebui să obţinem rezultate importante în meciurile din deplasare pentru a face saltul la nivelul următor. Mai sunt cinci meciuri şi trebuie să ne menţinem pe locul patru", a spus Mutu.

Internaţionalul român a precizat că a auzit o persoană din cadrul clubului Inter care îi spunea atacantului milanez Mario Balotelli să lovească cu cotul. "La finalul primei reprize am auzit cum un oficial îl instiga pe Balotelli să lovească cu cotul. Nu se face aşa ceva, nu este frumos să se întâmple astfel de lucruri. Nu am nimic cu Balotelli, este un jucător bun, de calitate", a afirmat Mutu.

Întrebat despre ce persoană din cadrul clubului Inter Milano este vorba, Mutu a declarat: "Nu-l cunosc. Când eram eu la Inter, el nu era acolo".

Atacantul Adrian Mutu a evoluat pe toată durata partidei pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei Internazionale Milano, în etapa a XXXIII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici