Mutu, lăudat de coechipieri: "Este un mare jucător"

Atacantul brazilian al formaţiei Ajaccio, Eduardo, l-a lăudat pe coechipierul său Adrian Mutu, spunând despre român că a dovedit faptul că este un mare jucător, chiar dacă nu se află încă la capacitatea fizică maximă.

197 afișări
Imaginea articolului Mutu, lăudat de coechipieri: "Este un mare jucător"

Mutu, lăudat de coechipieri: "Este un mare jucător" (Imagine: Victor Ciupuliga / MediafaxFoto)

"Este un bun fotbalist, are multă calitate. Se vede că nu este încă sută la sută pregătit fizic, dar aduce în plus experienţa sa. Golul său e ceva ce nu poate face toată lumea. El se exprimă mult şi în vestiar chiar dacă nu vorbeşte franceza. Este un mare jucător", a spus Eduardo la Radio Monte Carlo, informează football.fr.

Mutu a marcat un gol în meciul Lorient - Ajaccio, scor 4-4, aceasta fiind prima sa reuşită în campionatul Franţei, şi a ratat alte bune ocazii, în timp ce Eduardo a înscris două goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici