Mutu: Mi-a plăcut gestul lui Frey, care mi-a oferit banderola de căpitan

Internaţionalul român Adrian Mutu s-a declarat încântat de gestul coechipierului său de la Fiorentina, Sebastien Frey, de a-i ceda banderola de căpitan, duminică, în partida pe care formaţia sa a pierdut-o, scor 0-1, pe terenul grupării AS Roma, informează site-ul fiorentina.it.

22 afișări
Imaginea articolului Mutu: Mi-a plăcut gestul lui Frey, care mi-a oferit banderola de căpitan

Mutu: Mi-a plăcut gestul lui Frey, care mi-a oferit banderola de căpitan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-a făcut o plăcere imensă gestul lui Frey de a-mi oferi banderola. A demonstrat că este o persoană sensibilă şi a arătat că avem un grup unit la Fiorentina. La fel mi-a făcut plăcere şi gestul antrenorului Prandelli, care a fost de acord ca eu să fiu căpitan la acest meci. A purta această banderolă este pentru mine o mare onoare", a declarat Mutu.

 

Românul a fost primit cu ostilitate de suporterii echipei AS Roma, însă acest lucru nu l-a afectat pe atacantul Fiorentinei. "Insultele şi scandările rasiste nu m-au interesat. M-am gândit doar la joc", a mai spus Mutu.

Referitor la meci, internaţionalul român a afirmat că înfrângerea Fiorentinei la Roma nu i se pare justă: "Nu meritam să pierdem. Am făcut o primă repriză foarte bună, am avut ocazii importante de gol. Am arătat că avem inimă, voinţă şi forţă. Ne-a lipsit doar rezultatul. Corect ar fi fost un rezultat de egalitate. Nu e bine că am plecat fără niciun punct de la Roma".

Echipa AC Fiorentina, adversara Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia AS Roma, adversara campioanei României, CFR Cluj, în grupa A a LC, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului italian.

Mutu a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici