Mutu, nominalizat la premiul dezamăgirea anului în Italia

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost suspendat timp de nouă luni pentru dopaj, a fost nominalizat la premiul "Bidonul de Aur", care se acordă jucătorului din campionatul Italiei care a dezamăgit cel mai mult, informează Radio2 Catersport.

20 afișări
Imaginea articolului Mutu, nominalizat la premiul dezamăgirea anului în Italia

Mutu, nominalizat la premiul dezamăgirea anului în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de Mutu au mai fost nominalizaţi Antonio Cassano (Sampdoria Genova), Adriano (AS Roma), Diego (Juventus Torino/VfL Wolfsburg), Amantino Mancini (Internazionale Milano), Ronaldinho (AC Milan), Marco Materazzi (Internazionale Milano), Amauri (Juventus Torino), Fabio Cannavaro (Juventus Torno/Al Ahli) şi Felipe Melo (Juventus Torino).

Cel mai slab jucător al anului 2010 din Serie A va fi anunţat duminică.

Anul trecut acest premiu i-a fost acordat brazilianului Felipe Melo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici