Mutu nu este în lotul României pentru dubla cu Estonia şi Andorra. La ce stranieri a mai renunţat Piţurcă

Adrian Mutu, proaspăt transferat la gruparea franceză Ajaccio, nu va face parte din lotul României la "dubla" cu Estonia şi Andorra din preliminariile Campionatului Mondial.

331 afișări
Imaginea articolului Mutu nu este în lotul României pentru dubla cu Estonia şi Andorra. La ce stranieri a mai renunţat Piţurcă

Adrian Mutu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat, pe lângă Adrian Mutu, la stranierii Paul Papp, Gabriel Tamaş, Ştefan Radu, Răzvan Cociş, George Florescu, Bănel Nicoliţă şi Daniel Niculae pentru meciurile de calificare la CM, contra Estoniei şi Andorrei.

Piţurcă a convocat opt stranieri pentru jocurile contra Estoniei (A. Le Coq Arena din Tallinn, 7 septembrie, de la ora 21.00) şi Andorrei (Arena Naţională din Bucureşti, 11 septembrie, de la ora 20.30): Bogdan Lobonţ (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City FC), Dorin Goian (Spezia Calcio), Răzvan Raţ (Shakhtar Doneţk), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada CF), Bogdan Stancu (Orduspor Kulubu) şi Ciprian Marica (FC Schalke 04).

Lotul definitiv va fi anunţat în cursul serii de duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici