Mutu nu va juca pentru Ajaccio în 16-imile Cupei Ligii Franţei

Atacantul Adrian Mutu, accidentat la gleznă, nu va evolua în meciul pe care AC Ajaccio îl susţine, miercuri, în compania formaţiei AC Arles-Avignon, în 16-imile de finală ale Cupei Ligii Franţei.

174 afișări
Imaginea articolului Mutu nu va juca pentru Ajaccio în 16-imile Cupei Ligii Franţei

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul în vârstă de 33 de ani ar urma să fie disponibil pentru meciul cu Brest, de sâmbătă, din campionatul Franţei, informează France Football.

Mutu nu a jucat duminică în meciul cu Girondins Bordeaux, el suferind o entorsă la gleznă chiar în dimineaţa partidei. 

Adrian Mutu, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia AC Ajaccio şi a fost prezentat oficial la sediul clubului. Atacantul român a retrogradat cu Cesena în Serie B la finalul sezonului trecut şi şi-a reziliat contractul cu gruparea italiană. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici