Mutu pleacă de la Fiorentina la finalul sezonului

Potrivit site-ului violaplanet.it atacantul Adrian Mutu va părăsi mai mult ca sigur formaţia AC Fiorentina la finalul sezonului, internaţionalul român intrând deja în contat cu impresarul Alessandro Moggi pentru a-i găsi o echipă la care să evolueze în anul competiţional următor.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu pleacă de la Fiorentina la finalul sezonului

Mutu pleacă de la Fiorentina la finalul sezonului (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

"Nu este o decizie de ultimă oră, dar în ultima perioadă unele mici elemente au dus la această supoziţie. Adrian Mutu va părăsi pe Fiorentina de la finele acestui sezon. La fel ca şi vara trecută, atacantul născut în Călineşti a luat legătura cu procuratorul său, Alessandro Moggi, pentru a-i găsi o echipă la care să joace în sezonul următor. Mutu, care nu mai are realaţii bune cu mulţi din componenţii vestiarului Fiorentinei, a fost cel care a cauzat ruptura dintre mulţi fotbalişti şi antrenorul Cesare Prandelli. Tehnicianul italian este persoana vinovată că a cheltuit prea mult, vara trecută, pentru ca jucătorul român să rămână la clubul viola, grupare care se înţelesese pentru cedarea sa la AS Roma, în iulie 2008. Totuşi, dacă atunci clubul «giallorosso» ar fi dat aproape 20 de milioane de euro pentru a-l transfera pe fostul jucător al echipelor Chelsea şi Juventus, Mutu are în prezent un preţ mai mic pe piaţă", precizează site-ul italian.

Moggi încearcă să-i găsească o formaţie din afara Italiei

"Alessandro Moggi explorează pistele străine, cum ar fi Bayern Munchen. În ultimele 48 de ore a apărut o pistă care conduce către Real Madrid, având în vedere că Ernesto Bronzetti, intermediarul din Italia a lui Florentino Perez (n.r. - principalul favorit la preluarea preşedinţiei clubului madrilen din vară), a avut o întâlnire cu agentul lui Mutu", informează sursa citată.

Adrian Mutu a fost, potrivit presei din Italia, foarte aproape să părăsească clubul din Florenţa şi la începutul acestui sezon, formaţia AS Roma făcând o ofertă pentru achiziţionarera jucătorului român. Totuşi, Mutu a refuzat propunerea venită din partea echipei din capitala Italiei şi şi-a prelungit contractul cu gruparea pregătită de Cesare Prandelli.

Mutu se află la formaţia toscană din iulie 2006, iar în acest sezon jucătorul român a marcat 13 goluri pentru echipa din Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici