Mutu, Prandelli şi coechipierii românului de la Fiorentina au cinat la un restaurant

Atacantul Adrian Mutu şi coechipierii săi de la Fiorentina, însoţiţi de tehnicianul Cesare Prandelli au cinat, joi seară, la un restaurant din Florenţa, la câteva ore după ce jucătorul român a primit vestea că a fost depistat pozitiv, informează ediţia on-line a cotidianului La Repubblica.

21 afișări
Imaginea articolului Mutu, Prandelli şi coechipierii românului de la Fiorentina au cinat la un restaurant

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv şi a fost suspendat temporar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată precizează că această cină poate fi interpretată ca un gest de solidaritate al lotului Fiorentinei, dar, totodată, este posibil să fi fost o acţiune stabilită mai demult.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

Sibutramina, substanţă folosită în tratamentul obezităţii, acţionând prin reducerea senzaţiei de foame, figurează pe lista produselor interzise de către Agentia Mondială Antidoping.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici