Mutu s-a înţeles cu Galatasaray

Atacantul Adrian Mutu, suspendat, vineri, de la antrenamentele Fiorentinei, s-a înţeles cu gruparea Galatasaray pentru un contract pe trei ani şi este aşteptat la Istanbul, săptămâna viitoare, susţine site-ul turkspor.net.

27 afișări
Imaginea articolului Mutu s-a înţeles cu Galatasaray

Mutu s-a înţeles cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, după negocierile de miercuri seară dintre directorul sportiv al clubului Galatasaray, Adnan Sezgin, şi impresarul Victor Becali, preşedintele grupării, Adnan Polat, şi-a dat acordul pentru transferul lui Mutu.

Sezgin l-a contactat din nou pe Becali şi i-a comunicat o ultimă ofertă, iar după o discuţie scurtă cei doi s-ar fi înţeles.

"Conform informaţiilor obţinute de turkspor.net, semnăturile s-au dat prin fax. Mutu nu se va alătura echipei în cantonamentul din Antalya. El va veni direct la Florya, adică la Istanbul. El este aşteptat la Istanbul luni sau marţi", notează turkspor.net.

Site-ul menţionează că Mutu va primi pentru actualul sezon un milion de euro şi pentru sezoanele următoare câte două milioane de euro. Românul ar urma să primească 15.000 de de euro pentru fiecare meci.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

Ioan Becali a organizat, vineri, o conferinţă de presă în Italia, în cadrul căreia a spus, între altele, că deşi antrenorul Gheorghe Hagi îl doreşte pe Mutu la Galatasaray, conducerea clubului turc se opune acestui transfer. "Am discutat azi cu cei de la Galatasaray, nu îl vor. Hagi îl vrea, asta e sigur", a explicat el.

Mutu a declarat, tot vineri, pentru Antena 1, că îşi doreşte să rămână în continuare la Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici