Mutu se află pe lista posibilelor transferuri din ianuarie ale grupării West Ham

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, se află pe lista jucătorilor cu care gruparea din prima ligă engleză, West Ham United, doreşte să-şi întărească lotul în perioada de transferuri din ianuarie 2010, informează cotidianul Daily Mirror.

16 afișări
Imaginea articolului Mutu se află pe lista posibilelor transferuri din ianuarie ale grupării West Ham

Mutu se află pe lista posibilelor transferuri din ianuarie ale grupării West Ham (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"West Ham ia în considerare o mutare extraordinară prin aducerea fostului «băiat rău» de la Chelsea, Adrian Mutu. Atacantul român a fost dat afară de clubul Chelsea în 2004 după un test pozitiv cu cocaină, dar de atunci Mutu şi-a reluat cu succes cariera în Italia, la Juventus şi Fiorentina. Directorul tehnic al echipei West Ham, Gianluca Nani, l-a pus pe jucătorul român pe lista posibilelor transferuri din ianuarie a formaţiei care se luptă să rămână în Premier League", notează sursa citată.

West Ham United, formaţie antrenată de italianul Gianfranco Zola, se află pe locul 17 în Premier League, cu 18 puncte acumulate după 20 de etape.

Publicaţia britanică citează o declaraţie a lui Ioan Becali, care recunoaşte că Mutu ar putea părăsi gruparea Viola în această perioadă de mercato: "Nu pot să exclud posibilitatea unei plecări a lui Mutu în ianuarie. Mutu trebuie să-şi revin complet după accidentare şi să reînceapă să joace, mai apoi vom vedea ce oferte vor veni în ianuarie".

Mutu, care mai are contract cu AC Fiorentina până în 2012, este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Internaţionalul român în vârstă de 30 de ani a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici