Mutu selecţionat pentru sondajul "Geniul Fiorentinei"

Atacantul Adrian Mutu a fost selecţionat pentru sondajul "Geniul Fiorentinei", care va fi organizat de site-urile intoscana.it şi fiorentina.it şi care va desemna cel mai reprezentativ jucător al clubului italian în ultimii 50 de ani, a anunţat luni, site-ul postului Radio Nostalgia.

2 afișări
Imaginea articolului Mutu selecţionat pentru sondajul "Geniul Fiorentinei"

Mutu selecţionat pentru sondajul "Geniul Fiorentinei"

Mutu a fost selecţionat alături de alte 11 vedete din întreaga istorie a Fiorentinei: Enrico Albertosi, Amarildo Tavares Silveira, Giancarlo Antognoni, Roberto Baggio, Gabriel Omar Batistuta, Luciano Chiarugi, Edmundo Alves de Souza Neto, Claudio Merlo, Miguel Montuori, Giampaolo Pazzini şi Manuel Rui Costa.

Cu ocazia Festivalului Creativităţii, care va avea loc de joi până duminică, la Florenţa, vor fi desemnaţi cei doi câştigători ai sondajului, ei urmând să primească bilete la unul din meciurile Fiorentinei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici