Mutu şi-ar putea prelungi contractul cu Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu va negocia cu oficialii clubului AC Fiorentina o posibilă prelungire a contractului său cu gruparea Viola, săptămâna viitoare, atunci când impresarii jucătorului român, Ioan şi Victor Becali, vor veni la Florenţa, informează cotidianul La Nazione, citat de violanews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Mutu şi-ar putea prelungi contractul cu Fiorentina

Mutu şi-ar putea prelungi contractul cu Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Marţi sau cel mai târziu miercuri, fraţii Becali vor veni în Italia. Vor merge la Florenţa, la sediul clubului Fiorentina. Scopul acestei vizite este să discute cu Fiorentina o reînnoire a acordului atacantului român, contract ce e valabil până în iunie 2012. Fraţii Becali vor încerca, însă pe moment Fiorentina nu pare să arate acel tip de răspuns prin care Corvino (n.r. - Pantaleo Corvino, director sportiv la Fiorentina) să aibă intenţia de a accepta o prelungire a unui contract care e deja destul de lung. S-ar putea profila astfel scenariul unei amânări a acestor negocieri, probabil la o dată mult mai îndepărtată decât dorinţele exprimate de fraţii Becali. În acest caz este probabil ca reprezentanţi lui Mutu să alegă să facă următoarea mişcare şi să pună pe masă Fiorentinei una sau mai multe oferte venite pentru clientul lor", notează sursa citată.

Cotidianul La Nazione a completat că gruparea din Serie A ar putea decide, dacă nu se ajunge la un acord asupra unei eventuale prelungiri a contractului lui Adrian Mutu, să evalueze posibilitatea unei cedări a jucătorului român doar la finele acestui an competiţional: "În fapt, lăsând la o parte problema prelungirii contractului, este mult mai uşor să ne imaginăm o separare, în iunie, între atacantul român şi Fiorentina. Clubul din Florenţa ar putea decide să evalueze posibilitatea de a-l lăsa pe jucător să câştige mai mult la o echipă din prima ligă rusă sau engleză, dar să nu se lipsească acum, adică în această perioadă de mercato din ianuarie, de evoluţiile jucătorului român, care în acest început de an s-a dovedit a fi în mare formă".

Impresarul Ioan Becali a declarat, miercuri, pentru Sky Sport 24, că nu exclude posibilitatea ca atacantul român al formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, să fie transferat în această iarnă la gruparea Manchester City, potrivit Corriere dello Sport. Impresarul a adăugat că, în cazul în care Mutu nu va primi nicio ofertă interesantă, atunci el va negocia cu oficialii grupării Fiorentina o prelungire cu doi ani a contractului său şi o creştere a salariului. Ioan Becali a estimat că Mutu ar putea fi transferat în schimbul unei sume situate între 8 şi 10 milioane de euro.

Atacantul Adrian Mutu a marcat două goluri pentru Fiorentina, în partida de miercuri cu Lazio Roma, scor 3-2, care a dus formaţia toscană în semifinalele Cupei Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici