Mutu şi Pazzini, printre cele mai eficiente cupluri de atacanţi

Jucătorii Adrian Mutu şi Giampaolo Pazzini, de la AC Fiorentina, ocupă locul cinci într-un clasament al celor mai eficiente cupluri de atacanţi în sezonul 2007/2008 al campionatului Italiei, realizat de site-ul violanews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Pazzini, printre cele mai eficiente cupluri de atacanţi

Mutu şi Pazzini, printre cele mai eficiente cupluri de atacanţi

Mutu şi Pazzini au înscris împreună 26 de goluri, dintre care 17 aparţin internaţionalului român. Cei doi au fost devansaţi de Alessandro Del Piero şi David Trezeguet (Juventus, 41 de goluri), Zlatan Ibrahimovici - Julio Ricardo Cruz (Inter Milano, 30 de goluri), Antonio Di Natale - Fabio Quagliarella (Udinese, 29 de goluri) şi Tommaso Rocchi - Goran Pandev (Lazio Roma, 28 de goluri).

Adrian Mutu şi coechipierul său din atacul Fiorentinei sunt la egalitate cu Kaka şi Filippo Inzaghi, care au marcat împreună pentru AC Milan tot 26 de goluri.

În clasamentul golgheterilor din Serie A, Adrian Mutu a ocupat locul 4, la egalitate cu Di Natale şi Ibrahimovici. Golgheterul primei ligi italiene este atacantul formaţiei Juventus Torino, Alessandro Del Piero, cu 21 de reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici