Mutu şi Săpunaru nu fac deplasarea cu naţionala pentru meciul cu Ungaria

Atacantul Adrian Mutu şi fundaşul Cristian Săpunaru nu vor evolua în meciul amical al României cu Ungaria, selecţionerul Răzvan Lucescu fiind nevoit să renunţe la serviciile lor, după ce jucătorii acuză probleme de sănătate, informează site-ul frf.ro

14 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Săpunaru nu fac deplasarea cu naţionala pentru meciul cu Ungaria

Mutu şi Săpunaru nu fac deplasarea cu naţionala pentru meciul cu Ungaria (Montaj foto)

Săpunaru are probleme musculare, în timp ce Mutu se confruntă cu o viroză puternică, de care staff-ul naţionalei ştia din cursul dimineţii de sâmbătă. "S-a aşteptat evoluţia stării de sănătate a internaţionalului român. Aceasta nu s-a ameliorat, drept care Adrian nu a făcut deplasarea în Anglia, pentru jocul de pregătire susţinut azi de echipa sa, Fiorentina, în compania lui Aston Villa. De comun acord cu staff-ul medical şi cu cel tehnic al grupării italiene, selecţionerul Răzvan Lucescu a decis să renunţe la serviciile lui Mutu pentru meciul de la Budapesta", scrie frf.ro.

Astfel, dintre cei 10 "stranieri" convocaţi iniţial, la Budapesta vor fi prezenţi doar opt, trei dintre aceştia urmând să se deplaseze direct în capitala Ungariei: Mihai Neşu - duminică seară, Maximilian Nicu - luni dimineaţă şi Răzvan Raţ - luni după-amiază.

Primul antrenament al naţionalei în Ungaria, de luni, pe stadionul echipei Ujpest, va avea loc la ora 19.30 (20.30 - ora României), după ce, iniţial, această şedinţă de pregătire fusese programată o oră mai devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici