Mutu şi Zicu au debutat la Petrolul în amicalul cu Sturm Graz, scor 1-1

Noile achiziţii de marcă ale formaţiei Petrolul, atacanţii Adrian Mutu şi Ianis Zicu, au debutat, joi, în echipa antrenată de Cosmin Contra, în meciul amical cu Sturm Graz, încheiat la eglitate, scor 1-1, în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

260 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Zicu au debutat la Petrolul în amicalul cu Sturm Graz, scor 1-1

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golul petroliştilor a fost marcat de Manasse, în minutul 33, austriecii egalând în minutul 45, dintr-un penalti.

Echipa de start a prahovenilor a fost următoarea: Bornescu - Achim, Hoban, Manasse, Guilherme - Boudjemaa, De Lucas, Mustivar, Morar - Camara, Mutu. În repriza secundă au intrat pe teren Zicu, Pecanha, Beţa, Hamza, Romario, Geraldo, Teixeira, Priso, Alcenat şi De Lucas.

Mutu a evoluat în prima repriză, fiind înlocuit la pauză, iar Zicu a jucat ultimele 45 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici