Mutu: Sunt încântat de venirea lui Ronaldinho la AC Milan

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat săptămânalului Fanatik, ca este încântat de transferul brazilianului Ronaldinho la AC Milan.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu: Sunt încântat de venirea lui Ronaldinho la AC Milan

Mutu: Sunt încântat de venirea lui Ronaldinho la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu, sincer, mă bucur foarte mult. Venirea lui Ronaldinho în Italia va duce la creşterea calităţii fotbalului din Serie A. Ca şi venirea lui Mourinho la Inter, de altfel... «Prietenul» meu. Abia aştept să joc împotriva Interului pentru a-l revedea pe Chivu, nu pentru a ma întâlni cu Mourinho. Nu mi-e dor de el", a precizat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici