Mutu: Totti merită Balonul de Aur

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, luni, că jucătorul formaţiei AS Roma, Francesco Totti, merită să câştige Balonul de Aur, informează presa italiană.

1 afișare
Imaginea articolului Mutu: Totti merită Balonul de Aur

Mutu: Totti merită Balonul de Aur

"Totti merită Balonul de Aur. Este un mare jucător şi îmi place cum joacă şi cum marcheză. Francesco evoluează mai central decât mine şi înscrie mai multe goluri, dar eu sunt mai rapid în ultimii 20 de metri", a spus râzând Mutu.

Internaţionalul român a afirmat că după etapa intermediară de miercuri şi-ar dori ca Fiorentina să ajungă pe primul loc în clasament. "Îmi doresc ca la finalul partidei de miercuri să fim pe primul loc în clasament. Ar fi un lucru extraordinar pentru mine şi pentru toţi suporterii Fiorentinei", a precizat Mutu.

AC Fiorentina va întâlni pe AS Roma, miercuri, pe teren propriu, în etapa a V-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici