Mutu: Trebuie să ajungem în Cupa UEFA, să ne calificăm la Bucureşti

Atacantul Adrian Mutu (ACF Fiorentina) a declarat, la finalul partidei câştigate la Torino, că echipa sa are ca obiectiv câştigarea Cupei UEFA, competiţie unde va ajunge după ce va obţine calificarea la Bucureşti, în meciul cu Steaua, informează Tuttosport.

13 afișări
Imaginea articolului Mutu: Trebuie să ajungem în Cupa UEFA, să ne calificăm la Bucureşti

Mutu: Trebuie să ajungem în Cupa UEFA, să ne calificăm la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Victoria cu Torino este foarte importantă, sperăm să încheiem anul cu încă două victorii. Toată lumea spune că am fi putut face mai multe în Liga Campionilor, dar trebuie să avem răbdare, a fost primul contact cu această competiţie pentru mulţi dintre noi şi a fost un debut bun. S-a văzut că suntem puternici, dar nu atât de puternici pe cât sperăm să fim la următoarea participare, poate chiar la anul, când sperăm să facem mai multe. Trebuie să ajungem în Cupa UEFA acum, să ne calificăm la Bucureşti. Apoi, vrem să jucăm finala şi s-o câştigăm", a spus Mutu.

Antrenorul Cesare Prandelli a declarat că Mutu este un jucător care poate face oricând diferenţa.

"Dacă va juca bine cu Steaua? Nu ştiu, dar în ultimele două meciuri şi-a regăsit condiţia fizică şi poate face diferenţa, are sângele rece de a înscrie. Cu Torino cheia meciului a fost golul marcat imediat după lovitura liberă a lui Mutu. Ştim că în România vom avea parte de o climă specială, dar vrem să repetăm experienţa de anul trecut", a spus el.

Adrian Mutu a marcat un gol în partida pe care formaţia sa, AC Fiorentina, a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), în faţa formaţiei AC Torino, contând pentru etapa XV-a a campionatului italian.

Partida Steaua – Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici