Mutu: Vrem să ne calificăm în grupele LC, pentru că e un vis pe care-l avem de mult

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a vorbit pentru site-ul UEFA despre unul dintre obiectivele formaţiei italiene, calificarea în grupele Ligii Campionilor, după dubla manşă cu gruparea cehă Slavia Praga, din turul trei, dar şi despre relaţia sa cu antrenorul Cesare Prandelli.

9 afișări
Imaginea articolului Mutu: Vrem să ne calificăm în grupele LC, pentru că e un vis pe care-l avem de mult

Mutu: Vrem să ne calificăm în grupele LC, pentru că e un vis pe care-l avem de mult (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să ne îndeplinim acest vis, pentru că îl avem de ceva vreme", a spus Adrian Mutu.

Internaţionalul român care a mai lucrat cu antrenorul Cesare Prandelli în sezonul 2002/2003, la FC Parma, crede că tehnicianul italian este cel care l-a ajutat cel mai mult în carieră.

"Prandelli mă cunoaşte foarte bine, mai bine decât oricine şi este persoana care m-a ajutat să-mi îmbunătăţesc jocul", a adăugat Mutu.

Presa italiană a vorbit în această vară despre o trecere a atacantului român în vârstă de 29 de ani la gruparea AS Roma.

"Presa a spus multe lucruri despre relaţia dintre mine, club şi suporteri, dar acum trebuie să se oprească pentru că faptele vorbesc de la sine. Acum, că am semnat un nou contract, pot să continui cu proiectul pe care l-am început atunci când am ajuns aici, în urmă cu doi ani", a explicat Mutu.

Antrenorul Cesare Prandelli consideră că Adrian Mutu este deja un veteran al formaţiei "viola", de la care jucătorii transferaţi în acest sezon pot învăţa foarte multe.

"Mutu este plin de entuziasm, iar nou sosiţii trebuie să înveţe de la veterani ca el. Acum trebuie să ne concentrăm pentru al treilea tur al Ligii Campionilor, pentru că ar putea fi un moment crucial pentru noi", a spus Prandelli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici