Mutu, "zidar" pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti

Atacantul Adrian Mutu, care e suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a vizitat un apartament pe care Fundaţia Tommasino Baicciotti îl renovează pentru a-l pune la dispoziţie unei familii al cărei copil e tratat la un spital din Florenţa, potrivit fiorentina.it.

38 afișări
Imaginea articolului Mutu, "zidar" pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti

Mutu, "zidar" pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti (Imagine: fiorentina.it)

"Mutu «zidar» pentru Fundaţia Tommasino Bacciotti. Adrian Mutu a vizitat, vineri, unul dintre apartamentele pe care Fundaţia Tommasino Bacciotti îl renovează pentru a-l pune apoi gratuit la dispoziţia familiilor ce vin la Florenţa pentru a-şi trata copiii bolnavi la spitalul Meyer. Munca la apartament merge bine şi este prevăzut ca în luna mai să fi gata pentru a primi prima familie", notează sursa citată, care ilustrează o poză în care atacantul român poartă pe cap o cască de protecţie şi are în mână o unealtă de zidărie.

Potrivit ziarului Il Giornale della Toscana, citat de fiorentinanews.com, datorită succesului acestui program fundaţia în colaborare cu spitalul Meyer a mai luat în custodie alte cinci apartamente pe care le va renova pentru a le pune la dispoziţia altor familii care vin din localităţi din afara Florenţei şi îşi vor trata copiii la clinica Meyer.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, la 3 martie, în cazul de dopaj în care este implicat. Conform ziarului Corriere Fiorentino, Adrian Mutu va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici