N'Doye, declarat liber de contractul cu Astra de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât în şedinţa sa de marţi încetarea raporturilor contractuale dintre mijlocaşul senegalez Ousmane N'Doye şi clubul Astra Ploieşti începând cu data de 15 ianuarie, informează, miercuri, site-ul oficial al LPF.

93 afișări
Imaginea articolului N'Doye, declarat liber de contractul cu Astra de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor

N'Doye, declarat liber de contractul cu Astra de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

N'Doye, care de la sfârşitul lunii ianuarie se pregăteşte cu FC Vaslui, va putea fi astfel legitimat de către gruparea condusă de Adrian Porumboiu.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a decis încetarea raporturilor contractuale dintre Cristian Hăisan şi CS Mioveni (începând cu 1 ianuarie), Dănuţ Enescu şi Petrolul Ploieşti (începând cu 21 februarie), Ionuţ Vreme şi Sportul Studenţesc (începând cu 22 februarie), Bogdan Mustaţă şi FC Steaua (începând cu 22 februarie), Oţelul Galaţi şi John Ibeh (începând cu 22 februarie), Petru Goge şi FCM Târgu Mureş (începând cu 24 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici