Nadal a fost învins de Ferrer în sferturile de finală ale Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal a pierdut, miercuri, partida disputată cu conaţionalul său David Ferrer, al şaptelea favorit, scor 4-6, 2-6, 3-6, din sferturile de finală ale Australian Open, dar liderul clasmentului ATP s-a accidentat la începutul primului set.

25 afișări
Imaginea articolului Nadal a fost învins de Ferrer în sferturile de finală ale Australian Open

Nadal a fost învins de Ferrer în sferturile de finală ale Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal a părăsit terenul şi a mers la vestiare la scorul de 2-1 în favoarea lui Ferrer, în urma unei accidentări la piciorul stâng. Rafael Nadal a mai primit îngrijiri medicale după ghemul al cincilea, dar a continuat să joace, în ciuda accidentării, fiind învins în două ore şi 33 de minute de joc.

Liderul clasamentului ATP, deţinătorul titlurilor la Roland Garros, Wimbledon, şi US Open, ratează ocazia de a deveni primul jucător după Rod Laver în 1969 care câştigă toate turneele de Grand Slam consecutiv.

Ferrer îl va întâlni în semifinale pe britanicul Andy Murray, al cincilea favorit.

În cealaltă semifinală vor evolua elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul doi, şi sârbul Novak Djokovici, al treilea favorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici