Nadal a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după revenirea de la Abu Dhabi

Rafael Nadal a declarat, luni, citat de Reuters, că a fost depistat pozitiv la COVID-19 la sosirea în Spania, după ce a participat la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship de la Abu Dhabi, săptămâna trecută.

308 afișări
Imaginea articolului Nadal a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după revenirea de la Abu Dhabi

Nadal a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după revenirea de la Abu Dhabi

Tenismanul a declarat că a avut parte de „momente neplăcute", dar că speră să se simtă mai bine în curând şi că va ţine oamenii la curent cu planurile sale cu privire la turneele viitoare.

„Am vrut să vă anunţ că la întoarcerea mea acasă, după ce am jucat turneul de la Abu Dhabi, am fost depistat pozitiv la COVID în urma testului PCR care mi-a fost efectuat la sosirea în Spania", a scris Nadal pe Twitter.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a precizat că a fost testat negativ în toate momentele în care s-a aflat în Kuweit şi Abu Dhabi, iar ultima dată a fost testat negativ vineri, săptămâna trecută.

Revenirea spaniolului, după accidentare, la evenimentul demonstrativ, a fost prima sa apariţie la un turneu, de la Citi Open, de la Washington din august. Prezenţa sa la Abu Dhabi s-a încheiat cu două înfrângeri la limită în faţa lui Andy Murray şi Denis Shapovalov.

„Am câteva momente neplăcute, dar sper că mă voi îmbunătăţi încetul cu încetul. Acum sunt acasă şi am raportat rezultatul celor care au fost în contact cu mine", a scris el.

„Ca urmare a situaţiei, trebuie să am o flexibilitate totală cu calendarul meu şi îmi voi analiza opţiunile în funcţie de evoluţia mea. Vă voi ţine la curent cu orice decizie legată de viitoarele mele turnee", a adăugat spaniolul.

Nadal a petrecut patru luni în afara competiţiilor, din cauza unei accidentări la picior. El a fost eliminat în semifinale la Roland Garros şi a fost nevoit să se retragă de la Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo şi US Open.

El a mai declarat anterior că nu poate garanta că va face deplasarea pentru Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici