Nadal, campion şi la golf: a terminat pe podium un turneu la Mallorca

În aşteptarea momentului în care va reveni pe terenul de tenis după succesul de la Australian Open, sportivul spaniol încântă şi în alt sport.

238 afișări
Imaginea articolului Nadal, campion şi la golf: a terminat pe podium un turneu la Mallorca

Nadal, campion şi la golf: a terminat pe podium un turneu la Mallorca

După ce a devenit jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam (21) din istoria tenisului graţie succesului său la Australian Open în finala împotriva lui Daniil Medvedev, Rafael Nadal a încântat şi pe un teren de golf.

Ibericul a terminat pe locul al doilea la Baleares Mid-Amateur, un turneu care a avut loc în oraşul Mallorca Alcúdia şi la care au participat aproximativ o sută de jucători de golf cu vârsta de peste 25 de ani.

Pasiunea lui Nadal pentru golf nu este ceva nou. De îndată ce angajamentele sale în tenis îi permit, spaniolul participă la turnee care au loc aproape de casă, la Mallorca.

Acum, a terminat pe locul 2. Federico Paez a câştigat Baleares Mid-Amateur folosind cu 12 lovituri mai puţine decât Rafa, în cele două zile de competiţie. Nadal nu a mai participat la un turneu de golf din noiembrie 2021, când a intrat într-o competiţia pe echipe pe circuitul FBG Hexagonal alături de unchiul său şi fostul fotbalist de la Barcelona, Miguel Angel.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici