Nadia Comăneci: Medalia de bronz este foarte strălucitoare şi mă bucur foarte mult pentru fete

Nadia Comăneci a declarat, marţi seară, că este extrem de bucuroasă pentru medalia de bronz obţinută de echipa feminină de gimnastică a României la JO de la Londra, apreciind că aceasta este "foarte strălucitoare".

609 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: Medalia de bronz este foarte strălucitoare şi mă bucur foarte mult pentru fete

Nadia Comăneci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost greu să mergem mai sus, dar avem posibilitatea la aparate. Cred că motorul echipei a fost Cătălina Ponor, am ţinut corespondenţă cu ea prin mesaje, am încercat să le ridic moralul, ştiam că dacă îşi fac exerciţiile cât mai bine, pot obţine locul trei. Medalia de bronz este foarte strălucitoare şi mă bucur foarte mult pentru fete", a declarat Nadia Comăneci la Sport.ro.

Nadia a mai spus că la concursul pe aparate medalia de aur ar trebui să vină de la Cătălina Ponor, la bârnă.

Echipa feminină a României a cucerit, marţi, medalia de bronz în finala pe echipe, a patra pentru delegaţia României, la Jocurile Olimpice de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici