Nadia Comăneci, premiată la Gala "ProSport 15 ani": Dedic acest trofeu sportului românesc

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, premiată, joi, în cadrul Galei "ProSport 15 ani", a dedicat acest trofeul sportului românesc, distincţia fiindu-i înmânată de către jurnalistul Cristian Ţopescu, cel care a comentat la Montreal prima notă de 10 din istoria gimnasticii.

188 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci, premiată la Gala "ProSport 15 ani": Dedic acest trofeu sportului românesc

Nadia Comăneci, premiată la Gala "ProSport 15 ani": Dedic acest trofeu sportului românesc (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Nu mi-aş fi putut imagina că la 37 de ani după momentul Montreal voi primi acest trofeu. Nu ştiu ce am făcut în plus pentru a primi acest trofeu pe care îl dedic sportului românesc", a declarat Nadia Comăneci, deţinătoare a cinci titluri olimpice şi prima gimnastă care a apărut simultan pe coperţile revistelor Time, Newsweek şi Sports Illustrated.

Gala ProSport organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de la apariţia ziarului a reunit, joi seara, peste 300 de personalităţi, cele mai importante nume din istoria sportului românesc, medaliaţii olimpici ai ţării noastre, fotbalul fiind reprezentat prin Steaua '86 şi Generaţia de Aur.

La gala aniversară, desfăşurată la Hotelul Radisson BLU din Bucureşti , ProSport a acordat 19 premii speciale, împărţite în patru categorii: Legendele Performanţei, Legendele Spiritului, Legendele Admiraţiei şi Legendele Românilor.

"ACUM LIVE VIDEO pe www.prosport.ro: Gala ProSport! Am strâns tot ce are mai bun sportul românesc într-un singur loc"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici