Nadia Comăneci şi-a făcut o fundaţie care îi poartă numele

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a lansat, luni, fundaţia care îi poartă numele şi care îşi propune să ajute tinerii sportivi, dornici să atingă cele mai abiţioase standarde de performanţă, precum şi sprijinirea activităţilor sociale şi umanitare şi respectarea drepturilor mamei şi ale copilului.

1 afișare
Imaginea articolului Nadia Comăneci şi-a făcut o fundaţie care îi poartă numele

Nadia Comăneci şi-a făcut o fundaţie care îi poartă numele

"Fundaţia îşi propune să susţină coordonarea şi finanţarea proiectelor pe care le susţin în România", a declarat Nadia Comăneci, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fundaţia este condusă de Nadia Comăneci, în calitate de preşedinte, şi de Virgil Munteanu, din funcţia de director general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici