Nadia Comăneci va primi cheia oraşului Acapulco

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă în Mexic, cu ocazia primului Campionat Open din această ţară, va primi sâmbătă cheia oraşului Acapulco, din partea primarului metropolei.

240 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci va primi cheia oraşului Acapulco

Nadia Comăneci (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Prima ediţie a Mexican Open Gymnastics Championship a debutat cu o conferinţă de presă şi tragerea la sorţi a perechilor de gimnaşti, printre care se numără şi Marius Berbecar.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, atracţia principală a evenimentului a fost însă prezenţa Nadiei Comăneci, în calitate de "amfitrioană", cum au numit-o organizatorii. Nadia, împreună cu soţul ei, Bart Conner, a fost asaltată pentru interviuri, autografe şi fotografii, cea mai bună gimnastă a României declarând că se află la Acapulco pentru a doua oară, la 35 de ani de la prima vizită.

"Sunt onorară şi încântată să particip la acest important eveniment şi îi asigur pe toţi cei prezenţi că va deveni o tradiţie", a declarat Nadia Comăneci, citată şi de site-ul oficial al forului internaţional de profil.

Nadia va participa, sâmbătă, la o ceremonie în care primarul din Acapulco îi va oferi cheia oraşului. Pe durata şederii în Acapulco, Nadia a mai avut parte de un moment emoţionant, când a fost invitată să-şi lase urmele palmelor pe o alee a celebrităţilor care vizitează metropola mexicană. De asemenea, cei implicaţi în organizarea competiţiei, inclusiv invitaţii de onoare, s-au întâlnit cu 20 de copii bolnavi de cancer.

Revenind la competiţia propriu-zisă, gimnastul Marius Berbecar va face pereche cu mexicana Yessenia Estrada, în concurs fiind înscrise 9 perechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici