Nagy: Plecarea lui Lăcătuş a lăsat un gol mare

Antrenorul interimar al echipei UTA Arad, Roland Nagy, a declarat, vineri, că plecarea tehnicianului Marius Lăcătuş a lăsat un gol mare, dar importantă este continutiatea grupării arădene.

1 afișare
Imaginea articolului Nagy: Plecarea lui Lăcătuş a lăsat un gol mare

Nagy: Plecarea lui Lăcătuş a lăsat un gol mare

"Este o postură inedită pentru mine. Este un moment delicat şi greu. Plecarea lui Marius Lăcătuş a lăsat un gol mare. Importantă este continuitatea echipei şi obţinerea unui rezultat bun, iar apoi să ştim care va fi viitorul acestui club", a spus Nagy.

De partea cealaltă, preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, susţine că plecarea antrenorului Marius Lăcătuş de la UTA nu constituie un avantaj. "Plecarea lui Marius Lăcătuş de la UTA nu ne avantajează. Din contră, poate fi un şoc pentru gazde, care vor încerca să se mobilizeze exemplar în faţa noastră. Eu sper însă ca jucătorii noştri să facă un meci mare şi să obţină la final un rezultat cât mai bun", a spus Ştefan.

UTA Arad - Ceahlăul Piatra Neamţ, sâmbătă, ora 15:00 (Telesport)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici