Naomi Osaka a devenit cea mai bine plătită sportivă din istorie. Cât a câştigat anul trecut

  • Jucătoarea de tenis Naomi Osaka a devenit sportiva cel mai bine plătită din istorie, după ce a câştigat 37,4 milioane de dolari anul trecut.
  • Tânăra în vârstă de 22 de ani a stabilit recordul pentru cea mai mare sumă încasată într-un an de o sportivă
  • Osaka a întrecut-o pe Serena Williams la câştiguri cu 1,4 milioane de dolari, în ultimele 12 luni.
690 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka a devenit cea mai bine plătită sportivă din istorie. Cât a câştigat anul trecut

Naomi Osaka a devenit cel mai bine plătită sportivă din istorie. Cât a câştigat anul trecut

Serena Williams, de 23 de ori câştigătoare la turnee de Grand Slam, a fost cel mai bine plătită sportivă în ultimii patru ani – câştigând între 18 şi 29 de milioane de euro, potrivit CNN.

Jucătoarea de tenis din Japonia a doborât recordul Mariei Sharapova din 2015, atunci când rusoaica a încasat 29.7 milioane de dolari.

Chiar dacă Osaka a coborât pe locul 10 în clasamentul WTA, sportiva a avut încasări de pe urma contractelor de sponsorizare.

Locul doi în ierhahia publicată de Forbes este ocupat de Serena Williams, care a avut 36 de milioane de dolari încasate în ultimul an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici