Naomi Osaka a devenit mamă

Naomi Osaka a devenit mamă. Jucătoarea profesionistă de tenis a dat naştere primului ei copil şi al iubitului ei, Cordae.

962 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka a devenit mamă

Naomi Osaka, Instagram

Conform Page Six, fetiţa a venit pe lume recent în Los Angeles.

Osaka, în vârstă de 25 de ani, a folosit o fotografie cu ecografia pentru a anunţa în ianuarie că este însărcinată cu primul ei copil.

"Mi-am dat seama că viaţa este atât de scurtă şi nu iau niciun moment ca fiind de la sine înţeles, fiecare zi este o nouă binecuvântare şi o nouă aventură", scria Osaka.

Ea a concluzionat: "2023 va fi un an plin de lecţii pentru mine şi sper să ne vedem la începutul celui următor, pentru că voi fi la Australian Open".

Cordae, care a început să se întâlnească public cu Osaka în 2019, a confirmat că este tatăl bebeluşului.

Cvadrupla campioană de Grand Slam spunea recent pentru Vogue că nu este "foarte sigură" cum să se pregătească pentru maternitate.

"Ştiu că există lucruri pe care le pot cumpăra şi cursuri pe care le pot urma, dar... cred că va trebui să mă las purtată de val", spunea ea. "Toţi cei pe care îi cunosc care au avut un copil, le-a schimbat viaţa".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
naomi osaka,
mamă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici