Naomi Osaka: În ultimele săptămâni a fost o diferenţă mare faţă de locul 2, dar acum nu mai e

Favoritele de la Madrid au căzut pe capete, iar aceste eliminări i-au oferit oportunitatea Simonei Halep de a redeveni lider mondial în clasamentul WTA. Dacă va câştiga titlul la Madrid, românca devine numărul 1 mondial, iar presiunea e pe umerii săi în aceste momente.

198 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka: În ultimele săptămâni a fost o diferenţă mare faţă de locul 2, dar acum nu mai e

Naomi Osaka: În ultimele săptămâni a fost o diferenţă mare faţă de locul 2, dar acum nu mai e

Tocmai presiunea uriaşă a făcut o victimă importantă. Naomi Osaka, actualul lider mondial, a recunoscut că a fost afectată. În sferturile de finală de la Madrid, Osaka a avut-o adversară pe Belinda Bencic, adversara Simonei din semifinalele competiţiei. Japoneza a câştigat doar un set în faţa adversarei şi a cedat, în cele din urmă cu 3-6, 6-2, 7-5, după două ore şi 11 minute de joc. Prăbuşirea lui Osaka a fost totală: japoneza a câştigat doar două puncte din momentul în care s-a îndreptat spre linia de fund a terenului pentru a închide meciul, în decisiv.

La doar 21 e ani, Osaka a cunoscut deja faima, datorită rezultatelor importante din ultimul an. Totuşi, la Madrid a simţit cum Kvitova şi Halep se apropie, iar presiunea şi-a spus cuvântul: "În acest meci totul a fost o dramă, o dramă atât de mare în capul meu! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. În ultimele săptămâni a fost o diferenţă enormă faţă de locul 2, dar acum nu ştiu ce să mai zic... Eu cel mai bine joc când sunt calmă, iar acum nu am fost deloc calmă. Am spus că nu mă interesează atât de mult poziţia în clasament, dar aş fi fericită să fiu cap de serie numărul 1 la Roland Garros", a declarat Osaka, în urma meciului în care a fost eliminată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici