Naomi Osaka, la Rogers Cup: Serena Williams este mama mea din tenis

Naomi Osaka (nr. 2 WTA) a declarat vineri, la conferinţa de presă de după partida, din optimile de la Rogers Cup, pe care a disputat-o cu Iga Swiatek (nr. 65 WTA) (scor 7-6 (4), 6-4), că este o onoare să joace, în sferturile de finală, împotriva Serenei Williams (nr. 10 WTA).

205 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, la Rogers Cup: Serena Williams este mama mea din tenis

Naomi Osaka, la Rogers Cup: Serena Williams este mama mea din tenis

"Sunt extrem de nerăbdătoare şi încântată. Am crescut privind-o cum joacă, aşa că fiecare meci direct cu ea este ca o şansă de tipul 'o dată-n viaţă'. Simt că mă laud în faţa ei cu abilităţile mele, un fel de 'iată ce pot'. Sunt extrem de recunoscătoare pentru fiecare şansă pe care o am de a juca împotriva ei. Este mama mea din tenis. Sunt sigură că multă lume se va uita la meciul acesta. Sper că voi juca bine împotriva ei", a declarat Naomi Osaka.

Osaka este pe punctul de a-şi recupera prima poziţie în clasamentul WTA, după ce a întrecut-o, la puncte, pe Ashleigh Barty (nr. 1 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici