Napoli, interesată de achiziţionarea lui Paul Codrea

Cotidianul Il Mattino a anunţat, luni, că oficialii clubului SSC Napoli sunt interesaţi de achiziţionarea mijlocaşului român al echipei AC Siena, Paul Codrea, informează site-ul napolimagazine.com.

30 afișări
Imaginea articolului Napoli, interesată de achiziţionarea lui Paul Codrea

Napoli, interesată de achiziţionarea lui Paul Codrea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Primul pe lista de achiziţii din iarnă a lui Napoli este internaţionalul român Paul Codrea, în vârstă de 28 de ani. El ar urma să-l înlocuiască pe Cigarini, care a dezamăgit în acest debut de sezon. Afacerea este plauzibilă, mai ales că preţul românului, 600.000 de euro, este rezonabil", a scris sursa citată.

Pe lista de achiziţii a napoletanilor se mai află Omar Milanetto (Genoa) şi Angelo Palombo (Sampdoria Genova).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici