Napoli: Nu mă gândesc să-mi dau demisia

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, sâmbătă, că nu va demisiona din funcţia de antrenor al echipei Universitatea Craiova, deoarece el este convins că formaţia sa se va salva de la retrogradare.

25 afișări
Imaginea articolului Napoli: Nu mă gândesc să-mi dau demisia

Napoli: Nu mă gândesc să-mi dau demisia (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte supărat pentru meciul prost făcut astăzi, am jucat prost din primul până în ultimul minut. Băieţii ştiau că este un meci foarte important, dar nu au jucat nimic. Trebuie să schimbăm mentalitatea, pentru că altfel va fi foarte greu să evităm retrogradarea. Atunci când luăm un gol, echipa scade în intensitate şi nu se mai concentrează. Nu mă gândesc să-mi dau demisia, deoarece cred că echipa se poate salva. Când vom ajunge la Craiova, voi vorbi cu Mititelu", a spus Napoli la conferinţa de presă de după meciul cu Sportul Studenţesc.

Tehnicianul italian a mai spus că jucătorul Andrei Prepeliţă s-a accidentat la gleznă, în meciul cu Sportul, dar că speră să nu fie foarte grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici