Napoli: Nu mă interesează rezultatele în amicale

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, după amicalul pierdut, duminică, de FC Braşov, scor 2-0, cu FC Sochaux, că nu îl interesează neapărat rezultatele jocurilor de verificare din cantonamentul de vară, ci modul cum elevii săi respectă sarcinile la fiecare meci.

10 afișări
Imaginea articolului Napoli: Nu mă interesează rezultatele în amicale

Napoli: Nu mă interesează rezultatele în amicale (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul italian al echipei braşovene este de părere că meciul cu FC Sochaux, jucat la Beltfort, în Franţa, a fost pierdut de echipa sa din cauza a două greşeli colective a defensivei braşovene.

"A fost un meci echilibrat, decis de două greşeli colective ale defensivei noastre. Am întâlnit o echipă foarte puternică şi având în componenţă jucători tehnici", a declarat Napoli.

"Nu mă interesează rezultatele în aceste partide de pregătire, ci modul în care jucătorii respectă sarcinile în teren. Am avut şansa să inscriem prin Cristi Ionescu, Hadnagy şi Zaharia", a mai spus Nicolo Napoli.

"Jucătorii au fost obosiţi, pentru că am făcut un drum de peste patru ore cu autocarul să jucăm acest meci. Nu este uşor pentru fotbalişti, deoarece trebuie să ţinem cont că venim după o săptamână de antrenamente în care am pus accent pe pregătirea fizică. Am dorit să văd toţi jucătorii la lucru şi pot spune că s-au descurcat foarte bine. Voi discuta şi cu preşedintele pentru că vreau să mai aducem 1-2 jucători pentru a întări lotul", a precizat Napoli, pentru site-ul oficial al clubului.

Delegaţia braşoveană va rămîne la Anzere până la finalul cantonamentului, deşi la plecarea din ţară fusese stabilit ca ultimele patru zile de pregătire, echipa să le facă la Les Diablerets.

În stagiul din Elvetia, braşovenii vor mai disputa două meciuri de pregătire, miercuri cu FC Sion şi joi cu selecţionata Emiratelor Arabe Unite - Under 20.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici