Napoli: Nu ştiu dacă mai rămân la Craiova din vară

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, italianul Nicolo Napoli, a declarat, miercuri, după victoria echipei sale în faţa formaţiei Dinamo, scor 2-0, că nu ştie dacă va mai rămâne la gruparea olteană şi din sezonul viitor.

14 afișări
Imaginea articolului Napoli: Nu ştiu dacă mai rămân la Craiova din vară

Napoli: Nu ştiu dacă mai rămân la Craiova din vară

"Am făcut o partidă bună, băieţii au respectat absolut tot ce le-am cerut. Avem ca obiectiv clasarea pe un loc de cupe europene, trebuie să tratăm fiecare joc foarte serios şi, pas cu pas, vom realiza ceea ce ne dorim. În acest moment, nu pot să promit că voi rămâne la Universitatea Craiova decât până pe 30 iunie, când îmi expiră contractul. Acum, ne interesează să câştigăm meciurile pe care le avem, nu e important contractul", a spus Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici