Napoli: Sper ca seria înfrângerilor Unirii Alba Iulia să continue şi la meciul cu noi

Tehnicianul formaţiei Astra Ploieşti, italianul Nicolo Napoli, a declarat că îşi doreşte ca seria înfrângerilor din acest retur pentru echipa Unirea Alba Iulia să continue şi în meciul de sâmbătă, contra grupării ploieştene, din runda a XXIV-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Napoli: Sper ca seria înfrângerilor Unirii Alba Iulia să continue şi la meciul cu noi

Napoli: Sper ca seria înfrângerilor Unirii Alba Iulia să continue şi la meciul cu noi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Meciul trebuie abordat cu o altă atitudine faţă de cea avută în primele zece minute ale jocului cu FC Timişoara. Mergem la victorie, dar avem nevoie de concentrare şi determinare, pentru că vom întâlni o echipă care îşi joacă poate ultima carte de a rămane în prima ligă. Cred că va fi o partidă deschisă, după care sper că seria înfrangerilor Unirii Alba Iulia să continue", a precizat Napoli.

Directorul executiv al grupării ploieştene, Costel Lazăr, a spus că jucătorii antrenaţi de Napoli pot scăpa de amenda dictată de conducere întregului lot, în luna martie, printr-un succes în jocul de sâmbătă: "Echipa poate scăpa de amendă cu trei puncte la Alba Iulia''.

În altă ordine de idei, antrenorul Nicolo Napoli a declarat că e optimist înaintea procesului intentat Universitătii Craiova la TAS, pe 21 aprilie fiind programată judecarea la instanţa de la Laussane a litigiul dintre tehnicianul italian şi fostul său club. "Ca să pot primi un termen a trebuit să plătesc taxe atât în contul meu (11.500 Euro), dar şi pentru Craiova şi federaţie, câte 6.000 Euro, dar sper să câştig şi să-mi recuperez banii'', a mai spus antrenorul italianul, care nu a dezvăluit suma restantă pe care o are de primit de la clubul oltean, menţionând că "nu e vorba de sumă, ci de principiu, am muncit pentru acei bani".

Partida Unirea Alba Iulia - Astra Ploieşti se va disputa, sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal Victoria - Cetate, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici