Napoli: Sunt bucuros pentru acest rezultat, este o remiză echitabilă

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, duminică, după meciul încheiat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia FC Timişoara, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, că este bucuros pentru această remiză pe care o consideră echitabilă.

14 afișări
Imaginea articolului Napoli: Sunt bucuros pentru acest rezultat, este o remiză echitabilă

Napoli: Sunt bucuros pentru acest rezultat, este o remiză echitabilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt bucuros pentru acest rezultat. Am reuşit să limităm ocaziile Timişoarei. A fost un rezultat de moral şi este important că am continuat pe această linie, după victoria cu Rapid, din etapa trecută. Am avut şi noi câteva ocazii, în prima repriză, în special prin Miranda. În partea a doua, timişorenii ne-au presat, dar am ştiut să gestionăm rezultatul, echitabil după părerea mea", a spus Napoli.

Echipa FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 0-0, duminică, la Buzău, meciul considerat pe teren propriu împotriva formaţiei Astra Ploieşti, din etapa a VI-a a Ligii I, ultimul al bănăţenilor înaintea debutului în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici