Narcis Răducan: "Doresc succes tuturor celor care încearcă să construiască o afacere cinstită în sport". Interviu cu Costi Mocanu

153 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: "Doresc succes tuturor celor care încearcă să construiască o afacere cinstită în sport". Interviu cu Costi Mocanu

FOTO: Facebook Costi Mocanu

Citeşte interviul integral pe www.narcisraducan.ro
 
1. Felicitări pentru noul proiect ALEPH TV, vă urmăresc cu mare interes! Ai parcurs traseul profesional fără scurtături, de la reporter, la CEO în  ProTv.  Ce nouă provocare te energizează în noul concept?                           
 
Fac ceva nou, cunosc oameni noi, construiesc. Fac conţinut diferit, am luat ceva de la 0, e “Protv”-ul meu, dupa 26 de ani de la primul Protv. La Protv am fost de toate, nu mai aveam ce să fac nou.                 
 
2. Eşti un fervent jucător de bursă. Pe lângă randamentul de 10% mult dorit, îţi alimentează bursa eficient şi baza de date proprie, prin conectarea în timp real cu orice colţ de pe Glob?                                  
 
La bursă nu e bine să joci, la bursa investeşti. Adică, e bine să cumperi companii despre al căror business ai date, înţelegi ce fac, cum se dezvoltă, care sunt competitorii lor. Nu cumpăr fără să citesc. Bursa este un loc în care simţi planeta, decizi acum ceva, care are efect imediat în Asia sau America, e manifestarea lipsei de birocraţie, pentru că, într-o secundă, cumperi un bun. N-ai şefi, nu te întâlneşti cu nimeni, munceşti de oriunde: din parc, din maşină, de acasă. Şi e un loc veşnic treaz. Cel mai important e că citeşti mult, afli lucruri noi, înţelegi trenduri, cunoşti poveşti ale unor oameni de mare succes.       

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici