Năstase: Dezvăluirile lui Agassi nu mă surprind

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de Andre Agassi în autobiografia sa, prin care recunoaşte că a fost dependent de metamfetamină, nu este o surpriză pentru el.

16 afișări
Imaginea articolului Năstase: Dezvăluirile lui Agassi nu mă surprind

Năstase: Dezvăluirile lui Agassi nu mă surprind (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru mine, care vin din tenis, nu este o surpriză. Îl ştiam de copil, era slăbănog şi dintr-o dată s-au umflat muşchii pe el. Nu vreau să vorbesc mai multe. În acea perioadă erau mai puţini controlaţi. Era el şi Sampras. Cred că dacă se făceau controale aveau mari surprize. Se putea termina cu circuitul. Nu cred că era interes din partea suporterilor, sponsorilor", a spus Năstase.

Ilie Năstase consideră că autorităţile vor avea surprize după un test doping efectuat şi la jucătoare. "Acelaşi lucru se întâmplă la fete. Păi Serena Williams nu a fost niciodată controlată. Oare de ce? Cred că dacă fac controale, au mari surprize", a mai spus el.

Fostul tenisman american Andre Agassi a recunoscut că a fost depistat pozitiv cu un drog puternic în 1997 şi că a minţit autorităţile sportive pentru a evita o suspendare pentru dopaj, conform autobiografiei sale din care The Times a publicat mai multe fragmente. Deţinător a opt titluri de Grand Slam, Agassi afirmă că a fost dependent de metamfetamină, un drog sintetic, care provoacă euforia, în momentele în care avea probleme în carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici