Năstase şi Pavel caută noi talente în tenis

Jucătorul Andrei Pavel va participa la o campanie iniţiată de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ilie Năstase, în cadrul căreia va fi organizată o selecţie naţională de tinere talente în cinci oraşe din ţară, informează FRT.

7 afișări
Imaginea articolului Năstase şi Pavel caută noi talente în tenis

Năstase şi Pavel caută noi talente în tenis

Oraşele alese pentru desfăşurarea acestei selecţii sunt Timişoara (7 octombrie), Cluj-Napoca (8 octombrie), Sibiu (9 octombrie), Braşov (10 octombrie) şi Bucureşti (11 octombrie).

“Entuziasmul copiilor care visează ca într-o zi să calce pe urmele mele sau ale lui Andrei trebuie răsplătit cu un astfel de proiect, care le oferă şansa să joace cu un mare campion şi să intre în vederile Federaţiei Române de Tenis pentru a primi o bursă la o academie europeană de tenis”, a declarat Ilie Năstase despre campania intitulată “10 pentru Andrei Pavel”.

În centrul fiecărui oraş participant la campanie se va monta un teren de tenis special, iar Andrei Pavel va schimba mingi cu fiecare din copiii prezenţi la acest eveniment. La sfârşit vor fi selectaţi zece copii, care vor fi ajutaţi cu echipamente sportive oferite de Fischer, unul dintre partenerii acestui eveniment.

"Îmi pare nespus de bine că am putut onora iniţiativa lui Ilie Năstase, mai ales că acesta e un vis mai vechi de-al meu, care se anunţă a fi cel mai mare proiect de selecţie naţională organizat vreodată în România”, a declarat Andrei Pavel despre acest eveniment.

În urma acestei campanii, se va alege câteun junior din fiecare oraş, căruia Federaţia Română de Tenis, împreună cu BRD – Groupe Societe Generale, îi va acorda o bursă la una din academiile internaţionale de tenis din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici