Năstăsie şi Brata s-au alăturat lotului de tineret al României, pentru meciul cu Bulgaria

Jucătorii Ionuţ Năstăsie (Steaua) şi Ciprian Brata (Pandurii) au părăsit, sâmbătă, cantonamentul reprezentativei de seniori a României de la Mogoşoaia şi s-au alăturat naţionalei de tineret, care va disputa marţi, la Loveci, un meci amical cu similara Bulgariei, informează site-ul oficial al FRF.

67 afișări
Imaginea articolului Năstăsie şi Brata s-au alăturat lotului de tineret al României, pentru meciul cu Bulgaria

Năstăsie şi Brata s-au alăturat lotului de tineret al României, pentru meciul cu Bulgaria (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, decizia i-a aparţinut selecţionerului echipei naţionale, Victor Piţurcă.

FRF menţionează că lotul care va face deplasarea în San Marino, pentru amicalul de la Serravalle de miercuri, va fi definitivat şi anunţat duminică.

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat 25 de jucători din campionatul intern pentru un cantonament la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în vederea meciului cu San Marino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici