Naţionala de baschet masculin a României, învinsă de CSU Sibiu

Echipa naţională de baschet masculin a României a fost învinsă, marţi, intr-un amical,la Sibiu, de formaţia CSU din localitate, cu scorul de 86-69, într-o partidă de verificare înaintea celei oficiale cu Irlanda, din grupa A a Campionatului European (Divizia B).

1 afișare
Imaginea articolului Naţionala de baschet masculin a României, învinsă de CSU Sibiu

Naţionala de baschet masculin a României, învinsă de CSU Sibiu

CSU Sibiu a încheiat sezonul trecut pe locul opt în clasament şi începe noua stagiune cu un lot remaniat în proporţie de 80 la sută şi cu un antrenor nou.

Lotul naţional va susţine ultima partidă de verificare miercuri, de la ora 19.30, cu campioana CSU Ploieşti, după care sâmbătă, de la ora 18.30, va disputa partida oficială, cu Irlanda, din cadrul grupei A.

Naţionala României este neînvinsă în grupa A, după patru meciuri, având maximum de puncte, 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici