Naţionala de fotbal a Germaniei a învins Franţa în deplasare

Naţionala de fotbal a Germaniei a învins sâmbătă Franţa cu 2-0, în deplasare, într-o partidă amicală.

414 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal a Germaniei a învins Franţa în deplasare

Naţionala de fotbal a Germaniei a învins Franţa în deplasare

Florian Wirtz a marcat cel mai rapid gol din meciurile naţionalei Germaniei, după şapte secunde, iar gazdele Euro 2024 au obţinut sâmbătă o victorie amicală cu 2-0 în faţa Franţei, la Lyon. Golul a fost cu câteva sutimi de secundă mai rapid decât precedentul record al Germaniei, cel al lui Lukas Podolski, din a şaptea secundă dintr-un meci împotriva Ecuadorului, în 2013.

A fost prima victorie a Germaniei din ultimele patru meciuri.

"Nu am fost acolo, asta este evident", a declarat selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, după cel de-al 150-lea meci al său la conducerea echipei. "Germanii au făcut un meci de nivel înalt. (...) În ceea ce priveşte angajamentul şi agresivitatea, noi am fost sub nivelul lor. Primul vinovat sunt eu", a adăugat el.

Germania joacă marţi cu Olanda, când Franţa va înfrunta Chile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici