Naţionala de fotbal a Olandei, afectată de un virus înainte de meciul cu Franţa din preliminariile Euro 2024

Echipa naţională de fotbal a Olandei a pierdut cinci jucători din cauza unei infecţii virale în lot, înaintea meciului cu Franţa, de vineri, de la Paris, din preliminariile Euro 2024.

569 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal a Olandei, afectată de un virus înainte de meciul cu Franţa din preliminariile Euro 2024

Apărătorii Matthijs de Ligt şi Sven Botman, atacantul Cody Gakpo, mijlocaşul Joey Veerman şi portarul Bart Verbruggen, au fost trimişi acasă de selecţionerul Ronald Koeman, a anunţat joi Federaţia olandeză de fotbal.

Koeman i-a convocat ca înlocuitori pe fundaşul central al lui Inter Milano Stefan de Vrij, pe mijlocaşul Ryan Gravenberch de la Bayern Munchen şi pe portarul Kjell Scherpen de la Vitesse Arnhem.

Olanda înfruntă Franţa înainte de a găzdui luni Gibraltarul în al doilea meci din Grupa B de calificare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici