Naţionala de fotbal U20 va juca primele meciuri din 2024 la Târgovişte

Reprezentativa de fotbal masculin U20 a României, pregătită de selecţionerul Costin Curelea, va întâlni în luna martie la Târgovişte naţionalele similare ale Italiei şi Poloniei.

47 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal U20 va juca primele meciuri din 2024 la Târgovişte

Naţionala de fotbal U20 va juca primele meciuri din 2024 la Târgovişte

Tricolorii U20 au debutat în actuala ediţie de Elite League pe stadionul din Târgovişte, reuşind o victorie, scor 2-0, în faţa Cehiei. Atunci, aproape 3500 de spectatori au fost prezenţi în tribune pentru a-i susţine pe jucătorii naţionalei.

Meciurile din luna martie vor fi ultimele din actuala ediţie Elite League. În cele 5 meciuri disputate, România a bifat două victorii (2-0 cu Cehia şi Anglia) şi trei înfrângeri (1-2 cu Portugalia, 0-5 cu Norvegia şi 0-1 cu Germania).

Programul meciurilor din luna martie:
Joi, 21 martie: România – Italia: ora 18:00
Marţi, 26 martie: România – Polonia: ora 18:00

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici