Naţionala de junioare a învins Croaţia la handbal şi va juca pentru locurile 5-6 la CE din Polonia

Naţionala de handbal junioare a României a învins, vineri, reprezentativa Croaţiei, cu scorul de 34-31 (17-12), în primul meci pentru locurile 5-8 şi va evolua pentru clasarea finală pe locurile 5-6, la Campionatul European under 17 din Polonia.

80 afișări
Imaginea articolului Naţionala de junioare a învins Croaţia la handbal şi va juca pentru locurile 5-6 la CE din Polonia

Naţionala de junioare a învins Croaţia la handbal şi va juca pentru locurile 5-6 la CE din Polonia

Marcatoarele României au fost Ilie 11 goluri, Laslo 10, Abed Kader 4, Andrei 4, Corban 3, Dindiligan 1 şi Onicaş 1.

Ca urmare a victoriei de vineri, în primul meci pentru locurile 5-8, tricolorele mici vor juca pentru clasarea finală pe poziţiile 5-6.

Rezultatele obţinute anterior de echipa României la CE din Polonia sunt următoarele: 31-25 cu Spania, 31-21 cu Polonia, 21-25 cu Portugalia, în grupa preliminară A, 24-36 cu Danemarca şi 27-22 cu Muntenegru, în grupa principală I.

În partida pentru clasarea finală pe locurile 5-6, România va evolua, duminică, cu reprezentativa Muntenegrului, care a învins, tot vineri, formaţia Norvegiei, cu 30-24.

Vineri seara vor avea loc şi semifinalele competiţiei din Polonia, între Danemarca-Suedia, respectiv Rusia-Portugalia.

Finalele pentru medalii vor avea loc, de asemenea, duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici