Naţionala de polo a României a câştigat Cupa Dunării, din Slovacia

Naţionala de polo a României a câştigat, duminică, la Bratislava, Cupa Dunării, turneu internaţional la care a obţinut trei victorii.

129 afișări
Imaginea articolului Naţionala de polo a României a câştigat Cupa Dunării, din Slovacia

Naţionala de polo a României a câştigat Cupa Dunării, din Slovacia (Imagine: Aranycs Orsolya/Mediafax Foto)

În prima partidă a turneului, tricolorii au învins echipa Marii Britanii, cu 14-5 (3-2, 5-1, 2-2, 4-0), pentru ca în cea de-a doua să depăşească Slovacia, cu 10-4 (3-1, 1-0, 3-1, 3-2). Duminică, în ultima zi a Cupei Dunării, echipa antrenată de Kovacs Istvan a trecut de reprezentativa Sloveniei, cu 15-6, câştigând şi competiţia, cu trei victorii din trei partide disputate.

Echipa României pregăteşte astfel ultima confruntare din preliminariile CE din 2012, dar şi participarea la Campionatul Mondial de luna viitoare. În 2 iulie, tricolorii vor juca meciul cu Israel, la Oradea, ultimul din grupa F a preliminariilor CE din 2012. România ocupă primul loc în grupă şi şi-a asigurat calificarea la baraj, în drumul spre turneul final al CE, din Olanda.

În 16 iulie, la Shanghai (China) va începe Campionatul Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici